Malerfirmaet Egholm A/S
Malerfirmaet Egholm A/S
Dan Lange

Malerfirmaet Egholm A/S

Christian Egholm Petersen
Malerfirmaet Egholm A/S

Dan Lange

Kollelevbakken 1
2830 Virum
Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 32100988. Du kan tjekke nummeret på cvr.dkVirksomhed
7.6 (2 bedømmelser)
Kollelevbakken 1
2830 Virum
Malerfirmaet Egholm er etableret i 2005, som enkeltmandsvirksomhed af Malermester Christian Egholm Petersen. Virksomhedens strategiske fokus har fra begyndelsen ligget på at sikre kundernes behov, mindske omkostningerne til fordel for kunden, samt øge medarbejdernes kompetencer og være i stand til at udføre vore kunders maler opgaver, når de ønsker det også selvom opgaven skal påbegyndes samme dag. Det er vi nu i stand til at leve op til - altid!
Siden 2005 har vi haft stor vækst og efter mange veludførte opgaver beskæftiger vi i dag, fast 12 faglærte malersvende i alle aldersgrupper til at varetage de mange forskellige maler teknikker og maler opgaver. Vi forandrer os kontinuerligt, men vi gør det på vores helt egen måde, hvor vi lægger vægt på at gøre det så enkelt og håndterbart som muligt, for alle involverede.
Den 01/01-2009 blev Malerfirmaet Egholm omdannet til et aktieselskab.
Malerarbejde bliver bedst, når det skabes sammen med kunden i et reelt og uforpligtende partnerskab, hvor alle får det bedste ud af hinandens ressourcer, kompetencer og visioner. Vi tror på at involverende processer medfører engagement. Egholm malerfirma lægger vægt på altid at finde løsningerne frem for at se problemerne. Kunderne og vores kunders kunder er i centrum, når vi går ind i en maler opgave.
Vi er et malerfirma, hvor værdier og adfærd præger helheden, hvor ansvar og beslutninger er lagt ud til den enkelte malersvend i samråd med maler mester eller konduktør. Dette medfører et stort engagement hos Malerfirmaet Egholms medarbejdere, til glæde for kunder og forretningsforbindelser.

Mennesker skaber værdier
Vi tror på, at det er menneskerne, der skaber værdierne. Og derfor har vi indrettet os på en måde, hvor medarbejderne får en reel oplevelse af at kunne gøre en forskel, når de byder ind med deres idéer, konkrete og praktiske forslag til nye løsninger og med hver deres særlige kompetencer.

Et professionelt malerfirma defineres af kompetente medarbejdere.
Derfor er kompetenceudvikling et strategisk indsatsområde. Medarbejderne udvikles kontinuerligt i interne forløb, som er målrettet de enkelte medarbejdere. Her er der fokus på holdninger, proces, kommunikation, ledelse og samarbejde udover de rent faglige elementer. Samarbejdet skal være baseret på åbenhed og tillid med en gensidig og løbende afstemning af forventninger undervejs, så vi hele tiden kan justere og forbedre vores proces.
Vi ser god ledelse, som en måde at skabe kvalitet i løsningerne, entusiasme, engagement og kontinuitet.

Alle vores medarbejdere skal komme hjem fra arbejde med alle lemmer i god behold.

Sikkerheden er i højsædet hos Malerfirmaet Egholm A/S

Vi har fået tildelt den grønne smiley af arbejdstilsynet, som bevis for, at virksomheden har orden på sit arbejdsmiljø.

Vi ønsker at blive anbefalet, for vor fleksibilitet, evne til at kunne tilpasse os kundens ønsker og samtidig bevare den faglige stolthed. Vi sætter derfor altid en ære i at aflevere et pænt stykke arbejde, med perfektion, overholde indgåede aftaler og afgivne tilbud!

Ring gerne og få en snak eller en aftale for et skriftligt gratis uforpligtende
tilbud (tlf-nr fjernet)

Venlig hilsen
Malermester Christian Egholm Petersen Se mindre
Givet for opgaven:
Maler
4
10-04-2019
Ja
Liselotte Givet for opgaven:
Maler
Givet for opgaven:
Gulvafslibning
4
03-08-2017
Cecilie Givet for opgaven:
Gulvafslibning
Ingen offentlige bedømmelserGiv bedømmelse

Verificeringer

CVR 32100988. Se mere på Proff og Virk
Besøg firmaets hjemmeside.

Virksomheden har opgivet følgende CVR-nummer: 32100988. Du kan tjekke nummeret på cvr.dkVirksomhed

Kategorier

nummer 25 i kategorien Gulvafslibning
nummer 113 i kategorien Maler
Kollelevbakken 1, 2830 Virum, Denmark

Malertilbuds forpligtelser

Vi sletter aldrig bedømmelser for udført arbejde. Hverken positive eller negative.

Hvis et firma skifter navn eller CVR-nr, vil bedømmelserne altid følge med.

Vi verificerer alle nye firmaer med personlige facebook-konti, eller deres hjemmesider. På den måde kan et firma ikke tilmelde sig to gange.

Malertilbud.dk ©