Indhent uforpligtende tilbud fra spartlere Vi giver dig tilbud på din spartlingopgave
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 300.064 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Jacob skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Taastrup
for opgaven VVS Taastrup
De er super dygtige og kommer til tiden. Prisen var som vi aftalte og resultatet var som vi ønsket. Kan klart anbefale Jacob og hans team
Bjarke skrev en bedømmelse af DK Total Byg & E…
for opgaven Maler Tørring
for opgaven Maler Tørring
Vi er meget tilfreds med resultatet og dygtig flinke folk. Men kæmpe fejl at man giver en pris her som man ikke Kan udfører den til, der skal i lære snakke sammen med en der ved hvad der skal til at klare opgaven. I fik den alligevel, men kun fordi jeres mand her havde vi en god fornemmelse af. Normal ville jeg sige nej til et så forkert tilbud. Så det håber jeg i vil tage til jer.
Ann skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Vesterbro
for opgaven VVS Vesterbro
BENYT PÅ INGEN MÅDER DENNE MAND, MEDMINDRE DU VIL HAVE ONDT I MAVEN OG ET MASSE DÅRLIGT VVS ARBEJDE!!! Listen er lang med ting jeg ville ønske vi kunne få ændret nu efter jeg benyttede Jacob Bach og specielt efter vi har måtte få en anden vvs'er på vores opgaven. Alt vi har fået lavet af denne mand, har enten stået og dryppet, eller blevet smadret. Disse ting inkludere toilettet, radiator, vandhane, rør i kælderen og vores rør i køkkenet som har dryppet. Desuden har han totalt smadret vores vaskeskab og væg bag opvaskeren med en skide bajonetsav. Han var nær ved at ødelægge en ledning, så strømmen i lejligheden gik, men det passer vel meget godt sammen med at han også bare ødelægger nymalede hjørner og efterlader et kæmpe rod. Han har byttet rundt på vores varmt og kolde vand i køkkenet og af det så ladet vores varme vand løbe til opvaskeren og vaskemaskinen, undskyld mig men hvilken vvs'er kan ikke kende forskel på det. Det er meget basal viden for en såkaldt "vvs'er". Han har sat vores blandingsbatteri skævt på bruseren og lavet en masse ridser i en ellers dyr bruser. Og hvad så med de ting vi ikke kan komme til som vores ventilation oppe under loftet og afløbet på badeværelset. Dét er det giver mig ondt i maven over at vide, tingene kan stå og dryppe og vi får en kæmpe vandskade. Jeg ville ønske vi aldrig havde mødt denne mand, så benyt jer ikke af ham.
Rasmus skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Hillerød
for opgaven Maler Hillerød
DE FÆRDIGGJORDE ALDRIG OPGAVEN ! Det startede meget godt. Det meste af opgaven blev klaret fint. Der var dog et værelse hvor de forsøgte at springe over hvor gærdet var lavest og fuldspartlede uden på tapetet. Det resulterede i at de forsøgte at aflevere et rum hvor tapetet nogle steder boblede ud og hvor der andre steder ikke var blevet slebet og spartlet færdigt, så den malede overflade er hullet og ujævn. De kunne godt se at det ikke var helt som vi havde aftalt og lovede at komme og lave værelset om. De brændte os dog af på det aftalte tidspunkt. Nu svarer de hverken telefonopkald, SMS'er eller telefonsvarerbeskeder. Har forgæves forsøgt at få dem i tale i mange uger... Jeg vil ikke anbefale Stige Malere til andre!
Hanne skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Lille Skensved
for opgaven Maler Lille Skensved
Ja vi er meget tilfredse.
Maria skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Montering af lydisol…
for opgaven Montering af lydisol…
Resultatet blev super godt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Gulvafslibning
nr 1 i kategorien Gulvafslib…
9.8
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Spartling

Spar penge på billig spartling. Få priser på spartling her.

indhent spartling priser

Brug malertilbud.dk til at få gode priser på spartling. Spartling priser er det første man skal have, når en opgave som denne skal udføres. Det er vigtigt at finde en dygtig spartler til opgaven, men det er også vigtigt, at prisen er den rigtige, så man ikke føler man har betalt for meget. Derfor har vi lavet denne hjemmeside, så du nemt som forbruger kan få det rigtige indtryk, af hvad sådan en opgave skal koste. Så kan du selv vurdere, om det er noget du vil gå videre med, efter du har modtaget spartling priser.

Tilbud på spartling

Brug vores service til at få gode og billige tilbud på spartling. Vi har spartlere registreret i hele landet, så du kan nemt finde en nær dig, som kan give tilbud på spartling. Du udfylder blot de forskellige felter, og laver en oversigt/beskrivelse af det område der skal arbejdes med. Vedhæft meget gerne billeder af opgaven, det gør det nemmere at give præcise tilbud på spartling.

Hust, at du ikke binder dig til at gøre brug af de tilbud du modtager. Hvis du ikke synes de er billige nok, så er du velkommen til at springe fra. Det kan jo også være du ender med at spartle selv, selvom det ofte bliver en del pænere når det er lavet af en professionel. Hvis du ender med selv at gøre det, så spørg din lokale malerbutik hvordan man bærer sig bedst ad.

Hvor kan jeg få billig spartling?

Det får du nemmest ved at bruge prisportaler som denne. Internettet er i dagens Danmark den klart nemmeste vej til billig spartling. Når du indtaster din spartelopgave, vil flere firmaer byde på den. Konkurrencesituationen gør, at firmaerne giver deres absolut billigste tilbud. Derfor er det svært at finde spartling der er billigere end du finder den her.

Vær opmærksom på, at du kan læse karakterbøger i hvert enkelt spartlers profil. På den måde kan du se, hvad andre mennesker (kunder) har sagt om de forskellige fagfolk. Det gør, at du træffer dit valg på referencer, i stedet for bare at være på bar bund. Du kan også selv afgive bedømmelse, efter din opgave er udført. Kort sagt gør vi alt for at du nemmest kan finde vej til billig spartling.

 

Malertilbud.dk ©