Find en god og billig malermester Beskriv opgaven, og modtag priser
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 300.065 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Jacob skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Taastrup
for opgaven VVS Taastrup
De er super dygtige og kommer til tiden. Prisen var som vi aftalte og resultatet var som vi ønsket. Kan klart anbefale Jacob og hans team
Bjarke skrev en bedømmelse af DK Total Byg & E…
for opgaven Maler Tørring
for opgaven Maler Tørring
Vi er meget tilfreds med resultatet og dygtig flinke folk. Men kæmpe fejl at man giver en pris her som man ikke Kan udfører den til, der skal i lære snakke sammen med en der ved hvad der skal til at klare opgaven. I fik den alligevel, men kun fordi jeres mand her havde vi en god fornemmelse af. Normal ville jeg sige nej til et så forkert tilbud. Så det håber jeg i vil tage til jer.
Ann skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Vesterbro
for opgaven VVS Vesterbro
BENYT PÅ INGEN MÅDER DENNE MAND, MEDMINDRE DU VIL HAVE ONDT I MAVEN OG ET MASSE DÅRLIGT VVS ARBEJDE!!! Listen er lang med ting jeg ville ønske vi kunne få ændret nu efter jeg benyttede Jacob Bach og specielt efter vi har måtte få en anden vvs'er på vores opgaven. Alt vi har fået lavet af denne mand, har enten stået og dryppet, eller blevet smadret. Disse ting inkludere toilettet, radiator, vandhane, rør i kælderen og vores rør i køkkenet som har dryppet. Desuden har han totalt smadret vores vaskeskab og væg bag opvaskeren med en skide bajonetsav. Han var nær ved at ødelægge en ledning, så strømmen i lejligheden gik, men det passer vel meget godt sammen med at han også bare ødelægger nymalede hjørner og efterlader et kæmpe rod. Han har byttet rundt på vores varmt og kolde vand i køkkenet og af det så ladet vores varme vand løbe til opvaskeren og vaskemaskinen, undskyld mig men hvilken vvs'er kan ikke kende forskel på det. Det er meget basal viden for en såkaldt "vvs'er". Han har sat vores blandingsbatteri skævt på bruseren og lavet en masse ridser i en ellers dyr bruser. Og hvad så med de ting vi ikke kan komme til som vores ventilation oppe under loftet og afløbet på badeværelset. Dét er det giver mig ondt i maven over at vide, tingene kan stå og dryppe og vi får en kæmpe vandskade. Jeg ville ønske vi aldrig havde mødt denne mand, så benyt jer ikke af ham.
Rasmus skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Hillerød
for opgaven Maler Hillerød
DE FÆRDIGGJORDE ALDRIG OPGAVEN ! Det startede meget godt. Det meste af opgaven blev klaret fint. Der var dog et værelse hvor de forsøgte at springe over hvor gærdet var lavest og fuldspartlede uden på tapetet. Det resulterede i at de forsøgte at aflevere et rum hvor tapetet nogle steder boblede ud og hvor der andre steder ikke var blevet slebet og spartlet færdigt, så den malede overflade er hullet og ujævn. De kunne godt se at det ikke var helt som vi havde aftalt og lovede at komme og lave værelset om. De brændte os dog af på det aftalte tidspunkt. Nu svarer de hverken telefonopkald, SMS'er eller telefonsvarerbeskeder. Har forgæves forsøgt at få dem i tale i mange uger... Jeg vil ikke anbefale Stige Malere til andre!
Hanne skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Lille Skensved
for opgaven Maler Lille Skensved
Ja vi er meget tilfredse.
Maria skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Montering af lydisol…
for opgaven Montering af lydisol…
Resultatet blev super godt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Gulvafslibning
nr 1 i kategorien Gulvafslib…
9.8
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Malermester

En dygtig malermester er kun få museklik væk. På Malertilbud.dk kan du let og frit søge blandt malermestre, og du kan oprette din opgave og lade malermestrene give tilbud på den. Det hele er gratis og du forpligter dig ikke til at vælge en maler gennem sitet.

Billig malermester

En billig malermester er nemt at finde i vores system. Vær dog opmærksom på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen (dog ikke altid). I stedet for blot at vælge den billigste, så kig også på malermestrenes bedømmelser af andre kunder. Systemet er lavet således, at efter at malerarbejdet er udført, kan kunden gå ind på hjemmesiden og afgive en bedømmelse af malermesteren.

Disse bedømmelser fungerer som anbefalinger, eller en anmeldelse om man vil, og man kan kigge efter dem i stedet for kun at kigge efter prisen. På den måde kan man både kigge efter en dygtig og biillig malermester. Det er naturligvis valgfrit om man selv ønsker at bedømme maleren, efter arbejdet er udført.

Malermester Priser

Priserne for en malermester varierer ganske meget fra by til by. Det afhænger også af hvor meget erfaring malermesteren har, samt hvor langt han skal køre for at komme til der hvor der skal males. Nogle malermestre tager over 400 kr i timen plus moms, mens andre er helt nede under 150 kr i timen. Hvis man som maler står i en såkaldt død periode uden så mange ordrer, så er det meget normalt at sænke priserne en smule for at få mere arbejde.

Udenlandsk/Polsk malermester?

Folk har meget forskellige erfaringer med polske malermestre. Nogle har fået udført et fremragende job som er mindst lige så godt som enhver dansk malermester ville kunne gøre det. Andre har været knap så heldige. Langt de fleste udenlandske malere er dygtige hæderlige mennesker, som man sagtens kan entrere med. Og så længe Danmark er med i EU kan man lige så godt se i øjnene, at de er kommet for at blive, og dermed byde dem velkommen. Husk som sagt at kigge på bedømmelserne før du vælger.

Malertilbud.dk ©