Find en god og billig malermester Beskriv opgaven, og modtag priser
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 348.501 andre danskere
Nyeste bedømmelser
katrine skrev en bedømmelse af FLService
for opgaven Nedtagning af solcel…
for opgaven Nedtagning af solcel…
Opgaven blev udført meget tilfredsstillende. Vi var glade for den store flexibilitet og tålmodighed firmaet udviste. Vil helt sikkert henvende mig igen.
Lene skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
Alt var fint.
Annalena skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mis…
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
competent og god service
Andreas skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Hurtig og kompenten udførelse af opgaven
Anto skrev en bedømmelse af RAH Maler
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Good work and fast
Dan skrev en bedømmelse af Poulsen Entrepri…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Han var fantastisk, super service orienteret, kom hurtigt forbi, og prisen betales, når opgaven er udført. Max professionelt
Bedste virksomheder
8.8
nr 1 i kategorien Gulvafslibning
nr 1 i kategorien Gulvafslib…
9.9
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Malermester

En dygtig malermester er kun få museklik væk. På Malertilbud.dk kan du let og frit søge blandt malermestre, og du kan oprette din opgave og lade malermestrene give tilbud på den. Det hele er gratis og du forpligter dig ikke til at vælge en maler gennem sitet.

Billig malermester

En billig malermester er nemt at finde i vores system. Vær dog opmærksom på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen (dog ikke altid). I stedet for blot at vælge den billigste, så kig også på malermestrenes bedømmelser af andre kunder. Systemet er lavet således, at efter at malerarbejdet er udført, kan kunden gå ind på hjemmesiden og afgive en bedømmelse af malermesteren.

Disse bedømmelser fungerer som anbefalinger, eller en anmeldelse om man vil, og man kan kigge efter dem i stedet for kun at kigge efter prisen. På den måde kan man både kigge efter en dygtig og biillig malermester. Det er naturligvis valgfrit om man selv ønsker at bedømme maleren, efter arbejdet er udført.

Malermester Priser

Priserne for en malermester varierer ganske meget fra by til by. Det afhænger også af hvor meget erfaring malermesteren har, samt hvor langt han skal køre for at komme til der hvor der skal males. Nogle malermestre tager over 400 kr i timen plus moms, mens andre er helt nede under 150 kr i timen. Hvis man som maler står i en såkaldt død periode uden så mange ordrer, så er det meget normalt at sænke priserne en smule for at få mere arbejde.

Udenlandsk/Polsk malermester?

Folk har meget forskellige erfaringer med polske malermestre. Nogle har fået udført et fremragende job som er mindst lige så godt som enhver dansk malermester ville kunne gøre det. Andre har været knap så heldige. Langt de fleste udenlandske malere er dygtige hæderlige mennesker, som man sagtens kan entrere med. Og så længe Danmark er med i EU kan man lige så godt se i øjnene, at de er kommet for at blive, og dermed byde dem velkommen. Husk som sagt at kigge på bedømmelserne før du vælger.

Malertilbud.dk ©