Få online tilbud fra malerfirmaer i Ulstrup Få tilbud i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 353.127 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Josephine skrev en bedømmelse af HOS MALEREN
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Der var en rigtig god dialog fra start af. Laila opdaterede løbende, overholdt aftaler og afleverede et fint resultat til en god pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Tine skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Vi er meget tilfredse med arbejdet der blev udført. Det var nemt at komme i kontakt og der blev hurtigt svaret på mails. Både aftaler, tider og priser blev overholdt. Utrolig servicemindede og et meget flot resultat. Vil uden tvivl bruge dem igen :)
Anne-Sofie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Lyn…
for opgaven Maler Lejre
for opgaven Maler Lejre
Vi havde en aftale om at han skulle komme og male mit nye hus. Han ringede dagen før og vi aftalte tidspunkt. På dagen dukkede han aldrig op og jeg har ikke kunne få fat på ham siden! Så - jeg blev simpelthen brændt af uden nogen yderligere forklaring.
Nikolaj skrev en bedømmelse af Tømrer Teit
for opgaven Diverse opgaver ift.…
for opgaven Diverse opgaver ift.…
Opgaverne blev løst i henhold til aftale og til en fair pris. Min kraftigste anbefaling herfra.
Finn skrev en bedømmelse af M & M Byg ApS
for opgaven Frostsprængninger
for opgaven Frostsprængninger
Vældig omhyggelig. Helt styr på hvad der skulle gøre.
Ina skrev en bedømmelse af Amager Vinduer &…
for opgaven Vinduer og døre Vir…
for opgaven Vinduer og døre Vir…
Skiftet to ovenlysvinduer. God dialog inden, skiftet som aftalt og ser godt ud.
Bedste virksomheder
9.2
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
9.1
nr 3 i kategorien Gulvafslibning
nr 3 i kategorien Gulvafslib…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Gudenådalens Malerforretning, 88608860 UlstrupFå et tilbud !
Ørbæk's Malerservice, 88608860 UlstrupFå et tilbud !
Sørensens Malerservice, 88608860 UlstrupFå et tilbud !

Malerfirma Ulstrup

Find det nærmeste malerfirma til at udføre din maleropgave, og spar en formue på dit projekt. Ved at indhente 3, 4 eller 5 tilbud, får du den billigste pris. Billigt malerfirma Ulstrup får du serveret af vores system, kvit og frit.

Hent priser og find et billig malerfirma Ulstrup

Gider du maler selv? Nej, det er de færreste som gider det. At male en lejlighed er en møjsommelig og besværlig affære. Derfor er det en god ide, at finde et malerfirma, som kan tage sig af det sure arbejde. Malerfirmaer i Ulstrup og omegn byder på din opgave via vores system, og det sikrer dig som forbruger de bedste og billigste priser. Prøv selv, og sammenlign priser fra vores portal, med de priser og tilbud du får andetsteds fra. Du vil hurtigt finde ud af, at det billigste og bedste malerfirma i Ulstrup, finder du lige her.

Kan jeg få priser hvis jeg bor uden for Ulstrup?

Kort sagt: ja. Vi har malerfirmaer i hele Danmark, så hvis du bor i en anden by end Ulstrup, kan du ligeledes bruge systemet til at indhente gode tilbud. De gode malerfirmaer er kun få museklik væk, og du kan læse bedømmelser og anbefalinger af malerfirmaerne, givet af andre kunder gennem sitet. Så er du på udkig efter at spare penge? Selvfølgelig er du det, det er alle mennesker. Find et godt malerfirma Ulstrup lige her, og du sparer typisk omkring 40-50% i forhold til hvis du valge et firma "fra gaden" (som du selv fandt via telefonbøger eller lignende). Selvfølgelig kan vi ikke garantere, at det ikke kan findes billigere, men 90% af vores brugere får de billigste tilbud lige her.

Eksempler

Maler
Opgavebeskrivelse 1=8860 skanderborg 15=Indvendig bolig skal males 17=Træværk, Beton, Mur 13=112 16=Spartling 18=Lofter, vægge, vinduer og karme skal males. har vedhæftet salgsopstillingen, så kan man se rummene og se kvadratmeterne. 4=Download billedet (PDF-format) 9=
8860 - Ulstrup
male vægge og loft hvidt på 3 værelser med hems
male vægge og loft på 3 værelser med hems og skrå loft. hver væg og loft har 1 vindue vægge og loft skal males hvidt glans 10 på 2 værelser. Det er malet blå/hvid nu. hvert værelse er ca 12 kvm med 1 dør i hvert værelse. værelserne er delvist sammen hængende. 1 værelse skal males lyseblå vægge Entre skal vægge males i glans 20 i en farve samt gulv paneler og 1 karm skal males hvide. Vægge er malet grå nu. ca 12 kvm. indeholder 1 hoveddør og 1 dør mod stuen bor i 8860 Ulstrup
8860 - Ulstrup
Tapesering + spartling og maling af loft + opsætning af fotostat
I værelse skal der opsættes nyt tapet, på endevæggen skal der opsættes fotostat (er købt) gibsloft skal spartles og males. Gammel tapet er nedtaget og alt er klargjort til at arbejde kan begyndes.
8860 - Ulstrup
Malerarbejde vedrørende ny tilbygning på ca. 55m2
Indvendig malerarbejde i tilbygning til eksisterende stuehus. Som udgangspunkt skal der filt på alle vægge, minus loft da der er akustikgipsplader i flere rum. 1. sal, samt lofter i stueplan er gipsplader. Vægge i stueplan er murede og pudsede vægge (og ikke let opbygning som på tegninger) som også skal være med filt og malerbehandles. Væggen ind mod det eksisterende stuehus spartles i nødvendigt omfang for filt og malerbehandling. Lofttrekant ind mod det eksisterende stuehus øverst ved ovenlysvinduer skal også spartles, filt og malerbehandles. Evt. forslag til ændringer i ovennævnte modtages gerne.
8860 - Ulstrup
Maling af kontor lokaler
- Maling af vægge i to kontor lokaler ca. 70-80 m2 i alt. - Opgaven skal udføres mellem den 19/7 og 21/7/17 - Kontor møblerne vil bliver stillet ind på midten af lokalerne
8860 - Ulstrup
Maling af badeværelse
I forbindelse med badeværelses renovation, skal der males ca 12 m2 væg. Klinker på vægge har fået multipuds, er blevet filtset og fremstår klar til maling. Opgaven består i afdækning, grunding af vægarealer, og maling med en højglans vådrums maling. Opgaven er lige til at gå til, der er ingen møbler eller andet i rummet.
8860 - Ulstrup
Maling af træværk udendørs: gavl og sternbrædder
Vi vil gerne have hele gavlen (uden balkon, mod nord) malet, og kun sternbrædderne på den anden (med balkon, mod syd)
8860 - Ulstrup
Maler Ulstrup
det er et køkken rum og vægge er af ældre dato og lufte er rustik brædde og de 15 år gammel
8860 - Ulstrup
Maler Ulstrup
Jeg har en udestue, der skal males, vægge og vinduer. Den måler ca 4,5x3m. Den ene landside, er husmuren og den anden består af ruder. Den ene kortside er trævæg og den anden er dør og ruder. Jeg ønsker at få renset ned samt malet inde og ude
8860 - Ulstrup
Maler Ulstrup
Der skal males vægge i en 45km2 rækkehus.
8860 - Ulstrup
Maler Ulstrup
Vælese skal males. Værelset er 15 km2.
8860 - Ulstrup
Maler Ulstrup
Soveværelse på 15km2 skal males hvid pga fraflytning. Man skal selv have maling med. DET ER KUN 15KM2
8860 - Ulstrup
Maler Ulstrup
Hund har bidt tapet og mur i stykker.. ved dør .. skal ha sendt et overslag til forsikring
8860 - Ulstrup
Maler Ulstrup
Nyt tapet i værelse på 12 KVM. Der skal også males. Gammelt tapet skal muligvis tages af.
8860 - Ulstrup