Få online tilbud fra malerfirmaer i Tisvildeleje Få tilbud i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 348.846 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Hans skrev en bedømmelse af FLService
for opgaven Elektriker Hvalsø
for opgaven Elektriker Hvalsø
Tak for god service:pray:
Kurt skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
godt resultat
Karsten skrev en bedømmelse af PM Tømrer ApS
for opgaven Udskiftning af døre,…
for opgaven Udskiftning af døre,…
Super
Marie skrev en bedømmelse af Vest-Elektriker…
for opgaven Elektriker Brønshøj
for opgaven Elektriker Brønshøj
Formidabelt arbejde og service. Manoo kunne tilbyde sin hjælp indenfor kort tid og til en meget fornuftig pris. Han gik den ekstra mil for den opgave, jeg havde forespurgt. Med sin ekspertise, gav han gode råd og var meget grundig. Selvom der opstod nogle uforudsete udfordringer mht. min el, som jeg ikke havde oplyst i opgaven, fiksede Manoo det effektivt. Takket være Vest-Elektriker har jeg nu et hjem hvor alle stik-kontakter endelig fungerer og er tilgængelige, og mine lamper hænger præcis som de skal. Efter at have haft forskellige elektrikere, kan jeg kun anbefale Vest-Elektriker som firma hvis I gerne vil have udført et arbejde, som er meget grundigt og effektivt, af høj kvalitet, og til en god pris.
Benjamin skrev en bedømmelse af AID VARME TEKNIK
for opgaven VVS København
for opgaven VVS København
J
Carina skrev en bedømmelse af Mølholm Henrikse…
for opgaven Gulvlægning i uge 45…
for opgaven Gulvlægning i uge 45…
Super flot resultat er meget tilfredse.
Bedste virksomheder
8.8
nr 1 i kategorien Gulvafslibning
nr 1 i kategorien Gulvafslib…
9.9
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Firmaer

Topholts Totalentreprise v/Kasper Topholt, 32203220 TisvildelejeFå et tilbud !

Malerfirma Tisvildeleje

Find det nærmeste malerfirma til at udføre din maleropgave, og spar en formue på dit projekt. Ved at indhente 3, 4 eller 5 tilbud, får du den billigste pris. Billigt malerfirma Tisvildeleje får du serveret af vores system, kvit og frit.

Hent priser og find et billig malerfirma Tisvildeleje

Gider du maler selv? Nej, det er de færreste som gider det. At male en lejlighed er en møjsommelig og besværlig affære. Derfor er det en god ide, at finde et malerfirma, som kan tage sig af det sure arbejde. Malerfirmaer i Tisvildeleje og omegn byder på din opgave via vores system, og det sikrer dig som forbruger de bedste og billigste priser. Prøv selv, og sammenlign priser fra vores portal, med de priser og tilbud du får andetsteds fra. Du vil hurtigt finde ud af, at det billigste og bedste malerfirma i Tisvildeleje, finder du lige her.

Kan jeg få priser hvis jeg bor uden for Tisvildeleje?

Kort sagt: ja. Vi har malerfirmaer i hele Danmark, så hvis du bor i en anden by end Tisvildeleje, kan du ligeledes bruge systemet til at indhente gode tilbud. De gode malerfirmaer er kun få museklik væk, og du kan læse bedømmelser og anbefalinger af malerfirmaerne, givet af andre kunder gennem sitet. Så er du på udkig efter at spare penge? Selvfølgelig er du det, det er alle mennesker. Find et godt malerfirma Tisvildeleje lige her, og du sparer typisk omkring 40-50% i forhold til hvis du valge et firma "fra gaden" (som du selv fandt via telefonbøger eller lignende). Selvfølgelig kan vi ikke garantere, at det ikke kan findes billigere, men 90% af vores brugere får de billigste tilbud lige her.

Eksempler

Der skal males!
Fraflytning. 1/2 dobbelt hus i 2 etager.
3220 - Tisvildeleje
Maling af sommerhus
Der er tale om et sommerhus fra 1950-erne, der skal males som hidtil, stålblåt med hvidt udhæng og hvide vinduer. Det vil være en god ide at se opgaven. Beliggenheden er Solvej 3. To vinduer er udskiftet og skal ikke males.
3220 - Tisvildeleje
Etplans hus males ral9010
Klargøring til ny udlejning. maling med Ral9010. Paneler. dørkarme væge lofter
3220 - Tisvildeleje
Lyngvej 11
Sommerhusstue med skrå vægge samt hems, gulv areal er ca 16 m2 stue samt 16 m2 på hems med skrå vægge til gulv på hems. Evt. kan huset beses i næste uge?
3220 - Tisvildeleje
Maling af sommerhus i Tisvildeleje
Maling af sommerhus og evt. anneks - både vægge og paneler. Trænger kun til én overmaling. Tilbud ønskes med og uden maling af anneks. Alle vægge skal males hvide og små reparationer i vægge skal udføres.
3220 - Tisvildeleje
Udvendig maling af sommerhu, Tisvilde
Ældre hus fra 1922 skal males udvendigt. Opgaven inkluderer: 1.Fuges mellem tavler og sten på bindingsværk 2. Algebehandling af træværk 3. Skorsten eftersesog males 4. Vinduer males 5. Totalmaling
3220 - Tisvildeleje
Maleropgave i Tisvildeleje, Nordsjælland
Skal have malet ca. 100 kvm lejlighed. Vægge, loft og paneler.
3220 - Tisvildeleje
Maling af lejlighed inden flytning
Vi flytter fra vores lehjlighed i Tisvilde og derfor skal den males. Der skal males vægge, lofter, paneler og karme. Vægge og lofter er i dag hvide, og skal forsat være det. Der har kun været beboelse i et års tid, så vi håber at en gang maling måske er nok, selvom vi godt ved hovedreglen er to. Karme og paneler er grå, og skal males i samme farvekode, som vi har stående i lejekontrakten. Vi har ikke matrialer. Lejligheden er fordelt i 3 plan. Ved ikke hvilken opgave størelse jeg skal vælge, så tænker det er mellem pga. størrelsen af lejligheden
3220 - Tisvildeleje
Maling af lejlighed inden flytning
Vi flytter fra vores lehjlighed i Tisvilde og derfor skal den males. Der skal males vægge, lofter, paneler og karme. Vægge og lofter er i dag hvide, og skal forsat være det. Der har kun været beboelse i et års tid, så vi håber at en gang maling måske er nok, selvom vi godt ved hovedreglen er to. Karme og paneler er grå, og skal males i samme farvekode, som vi har stående i lejekontrakten. Vi har ikke matrialer. Lejligheden er fordelt i 3 plan. Ved ikke hvilken opgave størelse jeg skal vælge, så tænker det er mellem pga. størrelsen af lejlighede. Ønsker gerne pris hvor det er vægge og lofter der males og en hvor det også er med paneler og karme. For hvis karme og paneler er for dyre, kan vi selv fikse det :)
3220 - Tisvildeleje
maling af vægge i sommerhus
indvendig maling af vægge i 150 kvm sommerhus i Tisvildeleje / allerede hvidmalet, inkl. maling, samt mindre reperationer af murværk (gasbeton)
3220 - Tisvildeleje
Vinduer
11 vinduer uden sprosser udvendigt og indvendigt i sommerhus
3220 - Tisvildeleje
maling af køkkenrum
hej Jeg er i gang med total renovering af køkken i ældre gasbetonhus.. Rummet er helt tømt. Væggene er renoveret af murer (pudset) og skal males på direkte - ingen filt, skal fremstå rustikt. Jeg har indkøbt primer og valgt en farve fra Dyrup. Der er på to af væggene højt træpanel som skal males hvidt. Jeg renser og sliber panelet. Der er et træloft til kip, som er fedtet og farvet af nikotin. Skal males hvidt - (jeg har træmaling glans 25). Endvidere en bærende bjælke, som males sort (har maling). Endelig en vinduesramme og en karm, som skal males hvid (har maling).. Har afrenset, men ikke slebet. Der lægges nyt gulv og gulvpaneler, efter at der er malet, så der er ingen grund til nogen afdækning. Der monteres en liste ved overgang ml. væg og loft af tømrer efter maling. NB: Efter 1. gang maling af væg vil en tømrer eftergå med sandspartling. venlig hilsen Marianne Wiese
3220 - Tisvildeleje
Maler Tisvildeleje
Sort træhus med røde rammer om vinduer og røde døre.
3220 - Tisvildeleje
Maler Tisvildeleje
nyt anneks på sommerhus, står nu med gipsplader. Rummet er ca. 9,5 m2 med dobbelt terrassedør og vindue samt dør til gang - altså ikke meget væg samlet set. Der skal spartles gipsplader, fuldspartles, filt på vægge og på gipsloft, males, inkl. paneler - og nyt fyrretræsgulv skal males hvidt. Rummet er under færdiggørelse og arbejdet ønskes udført slut maj / først juni
3220 - Tisvildeleje
Maler Tisvildeleje
Mur og paneler males, ikke køkken og ikke træbjælker mod kip
3220 - Tisvildeleje
Maler Tisvildeleje
Der skal tages strukturtapet ned, spartles op og sættes filt på, så der er klar til maling. Et rum på 55 m2, 2.07 til loftet.
3220 - Tisvildeleje
Maler Tisvildeleje
Nyrenoveret hus på 138 kvm. På de fleste vægge samt alle lofter er der opsat nye gipsplader. Enkelte vægge er oppudsede. Alle vægge og lofter ønskes klargjort/spartlet samt malet. Maling af indvendig del af opmuret brændeovn ønskes også. Opdel gerne tilbuddet i klargøring/spartling samt maling.
3220 - Tisvildeleje
Malertilbud.dk ©