Få online tilbud fra malerfirmaer i Aulum Få tilbud i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 359.763 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Arvydas skrev en bedømmelse af Toti Murer
for opgaven Bricklayer needed
for opgaven Bricklayer needed
Utrolig effektiv med topkvalitet Vi benyttede os af Totimurer til flere renoveringsopgaver i vores hus, hvilket vi er utrolig tilfredse med! Totimurer leverer topkvalitet, god kundeservice og et professionelt håndværk. Det er et murerfirma, som arbejder effektivt, og som yder rigtig flotte resultater til en fornuftig og god pris. I alle opgaverne var vores ønsker i fokus, og der var en god dialog hele vejen. Næste gang vi skal have lavet endnu en mureropgave, vil vi klart benytte os af Totimurer!
Michael skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Super malerarbejde, alle aftaler overholdt.
Kamilla skrev en bedømmelse af Krokodille ApS
for opgaven Reparation af udendø…
for opgaven Reparation af udendø…
Hurtigt og meget flot arbejde.
Bennet skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MCK
for opgaven Maler Odense
for opgaven Maler Odense
Er meget tilfreds med resultatet. Claus har været profesionelt, hurtigt og har leveret et top resultat. Kan helt sikkert anbefale ham.
Anders skrev en bedømmelse af MT ENTREPRISE 20…
for opgaven Brolægning Hørsholm
for opgaven Brolægning Hørsholm
Hurtig kontakt, nem aftale og udført præcis efter aftale til tiden - Perfekt!
Mathias skrev en bedømmelse af RAH Maler
for opgaven Maler Birkerød
for opgaven Maler Birkerød
Rigtig flot arbejde med nedtagning af savssmuldstapet og opsætning af filt, samt spartling af gipslofter ligeledes med opsætning af filt. Arbejdet udført tidsmæssigt helt efter aftale. Kan varmt anbefales!
Bedste virksomheder
9.9
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
9.2
nr 1 i kategorien Gulvafslibning
nr 1 i kategorien Gulvafslib…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

MurerMaler, 74907490 AulumFå et tilbud !
Malerfirmaet Aulum Henrik Vadmand Jensen, 74907490 AulumFå et tilbud !

Malerfirma Aulum

Find det nærmeste malerfirma til at udføre din maleropgave, og spar en formue på dit projekt. Ved at indhente 3, 4 eller 5 tilbud, får du den billigste pris. Billigt malerfirma Aulum får du serveret af vores system, kvit og frit.

Hent priser og find et billig malerfirma Aulum

Gider du maler selv? Nej, det er de færreste som gider det. At male en lejlighed er en møjsommelig og besværlig affære. Derfor er det en god ide, at finde et malerfirma, som kan tage sig af det sure arbejde. Malerfirmaer i Aulum og omegn byder på din opgave via vores system, og det sikrer dig som forbruger de bedste og billigste priser. Prøv selv, og sammenlign priser fra vores portal, med de priser og tilbud du får andetsteds fra. Du vil hurtigt finde ud af, at det billigste og bedste malerfirma i Aulum, finder du lige her.

Kan jeg få priser hvis jeg bor uden for Aulum?

Kort sagt: ja. Vi har malerfirmaer i hele Danmark, så hvis du bor i en anden by end Aulum, kan du ligeledes bruge systemet til at indhente gode tilbud. De gode malerfirmaer er kun få museklik væk, og du kan læse bedømmelser og anbefalinger af malerfirmaerne, givet af andre kunder gennem sitet. Så er du på udkig efter at spare penge? Selvfølgelig er du det, det er alle mennesker. Find et godt malerfirma Aulum lige her, og du sparer typisk omkring 40-50% i forhold til hvis du valge et firma "fra gaden" (som du selv fandt via telefonbøger eller lignende). Selvfølgelig kan vi ikke garantere, at det ikke kan findes billigere, men 90% af vores brugere får de billigste tilbud lige her.

Eksempler

Maler
Opgavebeskrivelse 1=7490 Aulum 15=Indvendig bolig skal males 17=Tapet 13=70 kvm 16=Spartling 18=Har taget tapetet ned, så ønsker at i skal spartle og tapesere plus male stuen, så hurtigt som muligt. 9=
7490 - Aulum
Maler
Opgavebeskrivelse 1=7490 Aulum 15=Indvendig bolig skal males 17=Tapet 13= 16=Spartling 18=stuen er 1 vinkelstue hvor der skal spartel og sættes tapet op. der er ca 75 kvm meter, og du skal købe tapet og maling. evt skal du også male. 9=
7490 - Aulum
Maling af lofter
Jeg ønsker foreløbig kun tilbud på arb
7490 - Aulum
Maler Aulum
Loft der er fyrretræ ( mørkt)
7490 - Aulum
Maler Aulum
Vindues partier trænger til en genopfriskning indvendigt.
7490 - Aulum
Maler Aulum
Nedslidning af 4 vinduer samt maling af dem
7490 - Aulum
Maler Aulum
Da vi flytter I nyt hus overvejer vi at få det malet inden indflytning. Huset er nyt og modaniseret og hvidt på alle vægge. Vi ønsker stadig det skal være hvidt og at paneler og dørkarme males såfremt de trænger til det. Vi overvejer 1 lille væg med tapet alt efter prisen på dette. Er det for dyrt har vi ikke råd, så dette er mere for at finde ud af om vi har råd til at få malet eller om vi selv må igang
7490 - Aulum
Maler Aulum
2 gavle skal males i samme farve som nuværende
7490 - Aulum
Maler Aulum
Male et gipsloft. Det er 2 stuer der er slået sammen til en stue. Der er stuk der også skal males. Der har været en lille vandskade I det ene hjørne som skal reparere lidt.
7490 - Aulum
Maler Aulum
Vi overtager et hus med profilbrædder til Marts. Vi overvejer kraftigt at få det malet hvidt. Jeg har vedhæftet et billede af stuen.
7490 - Aulum
Maler Aulum
Vi har for nylig købt hus og vil gerne have malet alle vinduesrammer og yderdøre på indvendig side, så de passer bedre til resten af huset. De er lige nu antracitgrå og skal males hvide.
7490 - Aulum