Find billigt malerfirma Få gratis tilbud fra malerfirmaer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 285.427 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Rikke skrev en bedømmelse af Bindzus El
for opgaven Elektriker Veksø Sj…
for opgaven Elektriker Veksø Sj…
Fint arbejde
Nicolaj skrev en bedømmelse af Volff Murerservi…
for opgaven Støbning af 7 m2 gul…
for opgaven Støbning af 7 m2 gul…
Fantastisk service, med utrolig pålidelig opgave information samt løsningsforslag. Vigtigst af alt, er opgaven låst til perfektion. Tak Thomas. Vil helt klar anbefale Volff murerservice til andre og ser frem til at benytte ham igen når badeværelset skal have en tur.
Melissa skrev en bedømmelse af CM-Installation
for opgaven Elektriker Brønshøj
for opgaven Elektriker Brønshøj
Vi havde en haste opgave og Christian kom ud og lavede arbejdet indenfor 12 timer fra vi oprettede opgaven herinde. Han er super flink, serviceminded, gik meget op i at udføre arbejdet så det ikke bare blev funktionelt men også pænt og god til at forklare ved spørgsmål for os dødelige. Vi er fuldt ud tilfredse og vil helt sikkert bruge ham igen, skulle vi have brug for en elektrikker. De varmeste anbefaler herfra.
Michael skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Humle…
for opgaven Anlægsgartner Humle…
Tak for et super flot arbejde her i Humlebæk. Christian er meget tillidsfuld og overholder alle aftaler - arbejdet er udført i høj kvalitet. Mange på vejen har rost arbejdet og fået dine kontaktdata. Næste gang vi skal have lavet noget - ringer vi selvfølgelig igen
Line skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Super resultat, med meget professionel rådgivning undervejs og tydelig kommunikation
Rikke skrev en bedømmelse af GardenWorks
for opgaven Anlægsgartner Rissk…
for opgaven Anlægsgartner Rissk…
Super fint arbejde
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Gulvafslibning
nr 1 i kategorien Gulvafslib…
9.8
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Malerfirma

Skal du have malet lejligheden, så brug Malertilbud.dk til at få tilbud fra malerfirmaer. Med vores portal kan du let finde et billigt malerfirma, og du kan sammenligne firmaernes bedømmelser og læse deres anbefalinger.

Tilbud fra malerfirmaer

Systemet foregår således, at du indtaster oplysninger om din opgave. Det kan være svært for et malerfirma at udregne prisen hvis opgaven er mangelfuldt beskrevet, så jo flere oplysninger jo bedre, og jo mere detaljeret jo bedre. Du må også meget gerne vedhæfte billeder af det som skal males.

Herefter vil malerfirmaer i dit område sende deres tilbud via systemet. Hvis de har spørgsmål af teknisk karakter, vil de ringe til dig, med henblik på udregning af tilbud. Priserne for malerfirmaerne gennem sitet, er ofte en smule billigere end andetsteds, da flere malerfirmaer konkurrerer om din opgave. Dog skal vi understrege, at det ikke altid er klogt at vælge den billigste. Kig i stedet på firmaets bedømmelser fra andre kunder, og træf dit valg ud fra det.

Billigt malerfirma Priser

Prisen for et malerfirma afhænger af mange faktorer. Er maleren dansk eller udenlandsk? Mange kunder opnår besparelser ved at vælge en polsk maler. Dog kan der være komplikationer forbundet med dette, da det kan være svært at kommunikere med udenlandske malere. Det er fuldt lovligt at entrere med et udenlandsk malerfirma, i henhold til EU-regler. Det udenlandske malerfirma skal blot være registreret som arbejdende i Danmark.

Hvad der er en billig timepris for et malerfirma afhænger lidt af hvor i landet du befinder dig. Som tommelfingerregel er det billigt, hvis du får en uddannet maler til under 250 kr/t alt inkl. Dog kan det i visse tilfælde gøres billigere, hvis man kigger sig omkring, og hvis man finder et malerfirma som ikke har ordrebogen fyldt.

Polske malere?

Polske malere er, for nogen, et meget ømt emne. Uanset hvad man synes, står det klart at så længe Danmark er i EU, vil de polske/udenlandske malere blive, fuldt lovligt. Derfor kan man lige så godt tage imod dem med åbne arme, og få glæde af deres arbejdskraft. Hvis man ellers kan kommunikere ordentligt med sin polske maler og føler sig tryg ved ham, kunne det være en ide at prøve. Husk altid at kigge på bedømmelserne her på sitet før du vælger. De fungerer som referencer, og fortæller hvad andre kunder har syntes om malerfirmaet.

Polske maler priser er dog ikke så billige som mange tror. En del udenlandske malerfirmaer har skruet priserne op (samtidig med at de danske priser er røget ned), så ofte er der ikke den store forskel.

Malertilbud.dk ©