Find billigt malerfirma Få gratis tilbud fra malerfirmaer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 277.131 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Janni skrev en bedømmelse af Christian Mihai…
for opgaven Handymand Brabrand
for opgaven Handymand Brabrand
Vi er ikke begyndt endnu
Jakob skrev en bedømmelse af Vrold malerfirma
for opgaven Maler Odder
for opgaven Maler Odder
Godt arbejde, overholder alle aftaler. Kan anbefales.
Flemming skrev en bedømmelse af Malermester Mads…
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Opgaven blev udført med et godt færdig resultat. Luna som stod for malerarbejdet, så sød, effektiv og meget fleksibel. Mindre reklamation som blev løst tilfredsstillende.
Heidi skrev en bedømmelse af Book Vvs ApS.
for opgaven VVS Roskilde
for opgaven VVS Roskilde
Super effktivt arbejde - mega godt. Meget tilfreds. Mvh
Christa skrev en bedømmelse af Vestfyns Malerse…
for opgaven Maler Middelfart
for opgaven Maler Middelfart
Alt som aftalt, pertentligt arbejde, ordentligt og redeligt.
Jacob skrev en bedømmelse af m2gulvteknik
for opgaven Gulvafslibning Hede…
for opgaven Gulvafslibning Hede…
Her er DK’s største klamhugger, jeg vil kraftigt fraråde at vælge Mads. Hans resultat hos mig er langt fra godkendt, en ting er at det hele skal laves om, det andet er at han har ødelagt paneler, gulv og trappetrin med sit svineri. I mens han udførte jobbet røg han i huset og smed skodderne på gulvet. Han ringet til mig da han var færdig og sagde jeg skulle betale nu, for han var blevet snydt før og det ville han ikke opleve igen. Derfor betalte jeg før jeg så resultatet. Jeg har givet Mads chancen for at lave det om men han har nu brændt mig af 8 gange og jeg har nu bedt ham betale pengene tilbage. Jeg giver Mads 14 dage til at betale inden jeg melder ham til skat for manglende regning og til politiet og mit forsikrings selskab for hærværk.
Bedste virksomheder
9.0
nr 1 i kategorien Gulvafslibning
nr 1 i kategorien Gulvafslib…
9.8
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Malerfirma

Skal du have malet lejligheden, så brug Malertilbud.dk til at få tilbud fra malerfirmaer. Med vores portal kan du let finde et billigt malerfirma, og du kan sammenligne firmaernes bedømmelser og læse deres anbefalinger.

Tilbud fra malerfirmaer

Systemet foregår således, at du indtaster oplysninger om din opgave. Det kan være svært for et malerfirma at udregne prisen hvis opgaven er mangelfuldt beskrevet, så jo flere oplysninger jo bedre, og jo mere detaljeret jo bedre. Du må også meget gerne vedhæfte billeder af det som skal males.

Herefter vil malerfirmaer i dit område sende deres tilbud via systemet. Hvis de har spørgsmål af teknisk karakter, vil de ringe til dig, med henblik på udregning af tilbud. Priserne for malerfirmaerne gennem sitet, er ofte en smule billigere end andetsteds, da flere malerfirmaer konkurrerer om din opgave. Dog skal vi understrege, at det ikke altid er klogt at vælge den billigste. Kig i stedet på firmaets bedømmelser fra andre kunder, og træf dit valg ud fra det.

Billigt malerfirma Priser

Prisen for et malerfirma afhænger af mange faktorer. Er maleren dansk eller udenlandsk? Mange kunder opnår besparelser ved at vælge en polsk maler. Dog kan der være komplikationer forbundet med dette, da det kan være svært at kommunikere med udenlandske malere. Det er fuldt lovligt at entrere med et udenlandsk malerfirma, i henhold til EU-regler. Det udenlandske malerfirma skal blot være registreret som arbejdende i Danmark.

Hvad der er en billig timepris for et malerfirma afhænger lidt af hvor i landet du befinder dig. Som tommelfingerregel er det billigt, hvis du får en uddannet maler til under 250 kr/t alt inkl. Dog kan det i visse tilfælde gøres billigere, hvis man kigger sig omkring, og hvis man finder et malerfirma som ikke har ordrebogen fyldt.

Polske malere?

Polske malere er, for nogen, et meget ømt emne. Uanset hvad man synes, står det klart at så længe Danmark er i EU, vil de polske/udenlandske malere blive, fuldt lovligt. Derfor kan man lige så godt tage imod dem med åbne arme, og få glæde af deres arbejdskraft. Hvis man ellers kan kommunikere ordentligt med sin polske maler og føler sig tryg ved ham, kunne det være en ide at prøve. Husk altid at kigge på bedømmelserne her på sitet før du vælger. De fungerer som referencer, og fortæller hvad andre kunder har syntes om malerfirmaet.

Polske maler priser er dog ikke så billige som mange tror. En del udenlandske malerfirmaer har skruet priserne op (samtidig med at de danske priser er røget ned), så ofte er der ikke den store forskel.

Malertilbud.dk ©