Find billigt malerfirma Få gratis tilbud fra malerfirmaer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 249.372 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Alice skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Bagsværd
for opgaven Maler Bagsværd
Flot og hurtigt ( Fik af vide det ville tage 2 dage, det blev til 6 timer )
Anne skrev en bedømmelse af HØSTs Murerforre…
for opgaven Murer Struer
for opgaven Murer Struer
Super service og dialog , kan kun anbefales herfra , og vil helt sikker kontakte ham næste gang der skal laves noget hos os .
Gitte skrev en bedømmelse af Anders Juul vvs
for opgaven Blikkenslager (tagre…
for opgaven Blikkenslager (tagre…
Det blev lavet hurtigt.
vivian skrev en bedømmelse af Ahmet
for opgaven Gulvafslibning Gedv…
for opgaven Gulvafslibning Gedv…
Ahmet virker topprofessionel. Han er meget omhyggelig, grundig og pålidelig. Samtidig er han fleksibel og imødekommende overfor vores ønsker og behov. Jeg giver ham min aller bedste anbefaling.
vivian skrev en bedømmelse af Dansk parket & g…
for opgaven Gulvafslibning Gedv…
for opgaven Gulvafslibning Gedv…
Resultatet er helt i top. Vi er meget begejstrede over det. Venlig hilsen Vivian og Jesper
Edwin skrev en bedømmelse af Ingolf Brestisso…
for opgaven Brolægning Risskov
for opgaven Brolægning Risskov
Delvis
Bedste virksomheder
9.2
nr 1 i kategorien Gulvafslibning
nr 1 i kategorien Gulvafslib…
9.7
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Malerfirma

Skal du have malet lejligheden, så brug Malertilbud.dk til at få tilbud fra malerfirmaer. Med vores portal kan du let finde et billigt malerfirma, og du kan sammenligne firmaernes bedømmelser og læse deres anbefalinger.

Tilbud fra malerfirmaer

Systemet foregår således, at du indtaster oplysninger om din opgave. Det kan være svært for et malerfirma at udregne prisen hvis opgaven er mangelfuldt beskrevet, så jo flere oplysninger jo bedre, og jo mere detaljeret jo bedre. Du må også meget gerne vedhæfte billeder af det som skal males.

Herefter vil malerfirmaer i dit område sende deres tilbud via systemet. Hvis de har spørgsmål af teknisk karakter, vil de ringe til dig, med henblik på udregning af tilbud. Priserne for malerfirmaerne gennem sitet, er ofte en smule billigere end andetsteds, da flere malerfirmaer konkurrerer om din opgave. Dog skal vi understrege, at det ikke altid er klogt at vælge den billigste. Kig i stedet på firmaets bedømmelser fra andre kunder, og træf dit valg ud fra det.

Billigt malerfirma Priser

Prisen for et malerfirma afhænger af mange faktorer. Er maleren dansk eller udenlandsk? Mange kunder opnår besparelser ved at vælge en polsk maler. Dog kan der være komplikationer forbundet med dette, da det kan være svært at kommunikere med udenlandske malere. Det er fuldt lovligt at entrere med et udenlandsk malerfirma, i henhold til EU-regler. Det udenlandske malerfirma skal blot være registreret som arbejdende i Danmark.

Hvad der er en billig timepris for et malerfirma afhænger lidt af hvor i landet du befinder dig. Som tommelfingerregel er det billigt, hvis du får en uddannet maler til under 250 kr/t alt inkl. Dog kan det i visse tilfælde gøres billigere, hvis man kigger sig omkring, og hvis man finder et malerfirma som ikke har ordrebogen fyldt.

Polske malere?

Polske malere er, for nogen, et meget ømt emne. Uanset hvad man synes, står det klart at så længe Danmark er i EU, vil de polske/udenlandske malere blive, fuldt lovligt. Derfor kan man lige så godt tage imod dem med åbne arme, og få glæde af deres arbejdskraft. Hvis man ellers kan kommunikere ordentligt med sin polske maler og føler sig tryg ved ham, kunne det være en ide at prøve. Husk altid at kigge på bedømmelserne her på sitet før du vælger. De fungerer som referencer, og fortæller hvad andre kunder har syntes om malerfirmaet.

Polske maler priser er dog ikke så billige som mange tror. En del udenlandske malerfirmaer har skruet priserne op (samtidig med at de danske priser er røget ned), så ofte er der ikke den store forskel.

Malertilbud.dk ©