Find en maler, og Spar 50% Få online tilbud fra malere nær dig
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 357.036 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Anne skrev en bedømmelse af L & M Entreprise
for opgaven udskiftning af køkke…
for opgaven udskiftning af køkke…
Dygtige, behagelige og til at regne med. Kun godt at sige om dem. Mvh. Anne
Peter skrev en bedømmelse af EMP Renovering
for opgaven Sommerhus tag og ove…
for opgaven Sommerhus tag og ove…
Vi kan varmt anbefale EMP renovering - De har udført et første klasses kompliceret terrasse og overdæknings arbejde for os. De er meget pålidelige og dygtige folk - med gode input til løsninger og materiale anvendelse. Vi vil ikke være i tvivl om at anvende EMP renovering igen.
Jonny skrev en bedømmelse af BF Malerservice
for opgaven Maler Brørup
for opgaven Maler Brørup
Alt gik fint og selvom vi var i bekneb for tid, blev det udført hurtigt og tilfredsstillende og var endda en dag hurtigere end først lovet. Kan kun anbefales.
Martin skrev en bedømmelse af Biogartneren
for opgaven Anlægsgartner Nørre…
for opgaven Anlægsgartner Nørre…
Super god gartner. Pålidelighed og omhyggelig. Og fair priser.
Pia skrev en bedømmelse af Landskabsingeniø…
for opgaven Anlægsgartner Nivå
for opgaven Anlægsgartner Nivå
Super flink og får jobbet gjort, Skulle ind igennem huske med træ til genbrugsstationen efter fældning og passede godt på tæpper og dækkede af. Er super tilfreds.
Tine skrev en bedømmelse af Bælt Gruppen Aps
for opgaven Maler Køge
for opgaven Maler Køge
Sjusket arbejde og ekstrem ubehagelig kommunikation. Selvom vi har haft maleren ude to ekstra gange for at rette op på mangler, er der stadig rigtig mange steder, hvor der mangler at blive malet, huller er ikke spartlet, maling er spildt, og vægge er helt ujævne. Derudover erkendte maleren at have lavet store pletter på vores nye gulv, men da han ikke selv kunne udbedre det, står vi nu med en regning, som han ikke vil dække. Han truede i stedet med advokat og inkasso. Aldrig igen desværre.
Bedste virksomheder
9.2
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
9.2
nr 2 i kategorien Gulvafslibning
nr 2 i kategorien Gulvafslib…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Maler

Har du brug for en maler, kan de ved hjælp af malertilbud.dk nemt få tilbud fra forskellige malere. Vores portal gør det enkelt at finde en dygtig maler, og du kan sammenligne bedømmelser af de forskellige malere og finde anbefalinger af dem.

Få et tilbud på en maler

Indtast så mange oplysninger som muligt om din maler opgave. Hvis en opgave er mangelfuldt beskrevet, bliver det vanskeligere for malerne at give et dækkende tilbud, så jo flere detaljer, jo bedre. Det er også en god ide at vedhæfte billeder af det, der skal males.

Når du har afgivet dine oplysninger, vil de forskellige malere i området sende dig tilbud via systemet. Hvis en maler har uddybende spørgsmål til opgaven, vil han kontakte dig telefonisk for at kunne udregne et dækkende tilbud. Ofte vil du få en bedre pris fra hver enkelt maler via vores system, da malerne ved, at de konkurrerer mod hinanden. Men husk blot, at det ikke altid kan betale sig at vælge den billigste maler – tag også højde for andre brugeres anmeldelser af maleren.

Hvad er prisen for en maler?

Der er mange faktorer, der spiller ind på prisen for en maler. For eksempel kan der ofte opnås besparelser ved at vælge en udenlandsk maler. Dette er dog ikke altid den enkleste måde at løse opgaven, da der kan opstå kommunikationsproblemer. Men det er fuldt lovligt at bruge en udenlandsk maler, så længe firmaet er registreret som arbejdende i Danmark.

Prisen for en maler kan også afhænge af, hvor i landet man er. En tommelfingerregel for prisen for en maler er, at det er billigt, hvis timeprisen ligger omkring 250 kr. i timen alt inklusive. Det kan dog fås billigere, hvis man kigger sig lidt omkring eller er heldig at finde en maler, der ikke har en fyldt ordrebog.