Find en maler, og Spar 50% Få online tilbud fra malere nær dig
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 272.827 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Yu skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Vesterbro
for opgaven Maler Vesterbro
Super venlig og effektiv service. Nem dialog ved opgavestart og rådgivende maler til udførelse af jobbet.
Mikael skrev en bedømmelse af Murermester Frii…
for opgaven Nedrivning Marslev
for opgaven Nedrivning Marslev
Opgaven blev fint udført til en god pris.
Gunvor skrev en bedømmelse af SH Malerservices
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Alt i alt er jeg stærkt utilfreds med SH malerservice og vil fraråde andre at bruge dem. Opgaven lød på ny-istandsættelse af fraflyttet lejemål: Maling af lofter, maling af vægge, vinduekarme, dørkarme, døre og rør osv. Ved besigtigelsen af lejemålet var udlejer generelt utilfreds med arbejdet. Det meste blev til nøds godkendt men malerarbejdet på træværket var ikke udført håndværksmæssigt korrekt. Man kunne tydeligt se penselsstrøg da der ikke var brugt nok maling på penslen. Derfor skulle alt træværk males om igen. Jeg havde på forhånd aftalt med SH Malerservice at de ville udbedre fejl som de havde lavet. Det måtte de desværre ikke for boligselskabet. Derfor hang jeg på en regning for at en ny maler skulle male alt træværket i lejligheden om. Det er virkelig dyre lærepenge for at lære at det ikke kan betale sig at hyre en “maler” som ikke er udannet maler, men blot været på kursus, og som ikke hører ind under Danske Malermestres Garantiordning. Jeg prøvede efterfølgende at snakke med SH malerservice og foreslog at vi evt. slog halv skade. Jeg troede at de måtte udbedre fejlen men jeg troede jo også at jeg havde hyret kompetente folk til opgaven. Hvis de ikke kunne udføre det håndværksmæssigt korrekt første gang hvem ved så om de ville være i stand til det anden gang? SH malerservice var desværre ikke til at kommunikerer med. Ud over dette har der manglet afdækning i køkkenet og på badeværelset hvilket gjorde rengøringen efterfølgende tidskrævende da jeg skulle få bitte små dryp af maling af køkkenbordet, håndvasken og låger. At de havde malet badeværelset undrede mig dybt da det ikke var en del af opgaven. Til sidst men ikke mindst ville de gerne have kontant betaling for arbejdet og selvom jeg havde bedt om en faktura på forhånd måtte jeg vente lag tid før jeg fik en sådan faktura som i øvrigt så uprofessionel ud. Men det er jo ikke lige i sådan en situation sent om aftenen med mange tusinde kroner i kontanter at man står og diskuterer. Alt i alt er jeg stærkt utilfreds med SH malerservice og vil fraråde andre at bruge dem.
Jacob skrev en bedømmelse af NS byg IVS
for opgaven Nedrivning Jægerspr…
for opgaven Nedrivning Jægerspr…
God til at overskue opgaven; rimelig pris
Sine skrev en bedømmelse af Skovhøj Malerfir…
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
Super god og behagelig service. Udførte arbejdet hurtigt, effektivt og flot. Ville til hver en tid vælge igen.
Per skrev en bedømmelse af Jørgensen &søn m…
for opgaven Brolægning Præstø
for opgaven Brolægning Præstø
Tilbud mandag d. 23. nov. opgaven afsluttet torsdag d. 26. nov. med et absolut godkendt resultat!
Bedste virksomheder
8.6
nr 1 i kategorien Gulvafslibning
nr 1 i kategorien Gulvafslib…
9.8
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Maler

Har du brug for en maler, kan de ved hjælp af malertilbud.dk nemt få tilbud fra forskellige malere. Vores portal gør det enkelt at finde en dygtig maler, og du kan sammenligne bedømmelser af de forskellige malere og finde anbefalinger af dem.

Få et tilbud på en maler

Indtast så mange oplysninger som muligt om din maler opgave. Hvis en opgave er mangelfuldt beskrevet, bliver det vanskeligere for malerne at give et dækkende tilbud, så jo flere detaljer, jo bedre. Det er også en god ide at vedhæfte billeder af det, der skal males.

Når du har afgivet dine oplysninger, vil de forskellige malere i området sende dig tilbud via systemet. Hvis en maler har uddybende spørgsmål til opgaven, vil han kontakte dig telefonisk for at kunne udregne et dækkende tilbud. Ofte vil du få en bedre pris fra hver enkelt maler via vores system, da malerne ved, at de konkurrerer mod hinanden. Men husk blot, at det ikke altid kan betale sig at vælge den billigste maler – tag også højde for andre brugeres anmeldelser af maleren.

Hvad er prisen for en maler?

Der er mange faktorer, der spiller ind på prisen for en maler. For eksempel kan der ofte opnås besparelser ved at vælge en udenlandsk maler. Dette er dog ikke altid den enkleste måde at løse opgaven, da der kan opstå kommunikationsproblemer. Men det er fuldt lovligt at bruge en udenlandsk maler, så længe firmaet er registreret som arbejdende i Danmark.

Prisen for en maler kan også afhænge af, hvor i landet man er. En tommelfingerregel for prisen for en maler er, at det er billigt, hvis timeprisen ligger omkring 250 kr. i timen alt inklusive. Det kan dog fås billigere, hvis man kigger sig lidt omkring eller er heldig at finde en maler, der ikke har en fyldt ordrebog.

Malertilbud.dk ©