Find en maler, og Spar 50% Få online tilbud fra malere nær dig
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 300.065 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Jacob skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Taastrup
for opgaven VVS Taastrup
De er super dygtige og kommer til tiden. Prisen var som vi aftalte og resultatet var som vi ønsket. Kan klart anbefale Jacob og hans team
Bjarke skrev en bedømmelse af DK Total Byg & E…
for opgaven Maler Tørring
for opgaven Maler Tørring
Vi er meget tilfreds med resultatet og dygtig flinke folk. Men kæmpe fejl at man giver en pris her som man ikke Kan udfører den til, der skal i lære snakke sammen med en der ved hvad der skal til at klare opgaven. I fik den alligevel, men kun fordi jeres mand her havde vi en god fornemmelse af. Normal ville jeg sige nej til et så forkert tilbud. Så det håber jeg i vil tage til jer.
Ann skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Vesterbro
for opgaven VVS Vesterbro
BENYT PÅ INGEN MÅDER DENNE MAND, MEDMINDRE DU VIL HAVE ONDT I MAVEN OG ET MASSE DÅRLIGT VVS ARBEJDE!!! Listen er lang med ting jeg ville ønske vi kunne få ændret nu efter jeg benyttede Jacob Bach og specielt efter vi har måtte få en anden vvs'er på vores opgaven. Alt vi har fået lavet af denne mand, har enten stået og dryppet, eller blevet smadret. Disse ting inkludere toilettet, radiator, vandhane, rør i kælderen og vores rør i køkkenet som har dryppet. Desuden har han totalt smadret vores vaskeskab og væg bag opvaskeren med en skide bajonetsav. Han var nær ved at ødelægge en ledning, så strømmen i lejligheden gik, men det passer vel meget godt sammen med at han også bare ødelægger nymalede hjørner og efterlader et kæmpe rod. Han har byttet rundt på vores varmt og kolde vand i køkkenet og af det så ladet vores varme vand løbe til opvaskeren og vaskemaskinen, undskyld mig men hvilken vvs'er kan ikke kende forskel på det. Det er meget basal viden for en såkaldt "vvs'er". Han har sat vores blandingsbatteri skævt på bruseren og lavet en masse ridser i en ellers dyr bruser. Og hvad så med de ting vi ikke kan komme til som vores ventilation oppe under loftet og afløbet på badeværelset. Dét er det giver mig ondt i maven over at vide, tingene kan stå og dryppe og vi får en kæmpe vandskade. Jeg ville ønske vi aldrig havde mødt denne mand, så benyt jer ikke af ham.
Rasmus skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Hillerød
for opgaven Maler Hillerød
DE FÆRDIGGJORDE ALDRIG OPGAVEN ! Det startede meget godt. Det meste af opgaven blev klaret fint. Der var dog et værelse hvor de forsøgte at springe over hvor gærdet var lavest og fuldspartlede uden på tapetet. Det resulterede i at de forsøgte at aflevere et rum hvor tapetet nogle steder boblede ud og hvor der andre steder ikke var blevet slebet og spartlet færdigt, så den malede overflade er hullet og ujævn. De kunne godt se at det ikke var helt som vi havde aftalt og lovede at komme og lave værelset om. De brændte os dog af på det aftalte tidspunkt. Nu svarer de hverken telefonopkald, SMS'er eller telefonsvarerbeskeder. Har forgæves forsøgt at få dem i tale i mange uger... Jeg vil ikke anbefale Stige Malere til andre!
Hanne skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Lille Skensved
for opgaven Maler Lille Skensved
Ja vi er meget tilfredse.
Maria skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Montering af lydisol…
for opgaven Montering af lydisol…
Resultatet blev super godt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Gulvafslibning
nr 1 i kategorien Gulvafslib…
9.8
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Maler

Har du brug for en maler, kan de ved hjælp af malertilbud.dk nemt få tilbud fra forskellige malere. Vores portal gør det enkelt at finde en dygtig maler, og du kan sammenligne bedømmelser af de forskellige malere og finde anbefalinger af dem.

Få et tilbud på en maler

Indtast så mange oplysninger som muligt om din maler opgave. Hvis en opgave er mangelfuldt beskrevet, bliver det vanskeligere for malerne at give et dækkende tilbud, så jo flere detaljer, jo bedre. Det er også en god ide at vedhæfte billeder af det, der skal males.

Når du har afgivet dine oplysninger, vil de forskellige malere i området sende dig tilbud via systemet. Hvis en maler har uddybende spørgsmål til opgaven, vil han kontakte dig telefonisk for at kunne udregne et dækkende tilbud. Ofte vil du få en bedre pris fra hver enkelt maler via vores system, da malerne ved, at de konkurrerer mod hinanden. Men husk blot, at det ikke altid kan betale sig at vælge den billigste maler – tag også højde for andre brugeres anmeldelser af maleren.

Hvad er prisen for en maler?

Der er mange faktorer, der spiller ind på prisen for en maler. For eksempel kan der ofte opnås besparelser ved at vælge en udenlandsk maler. Dette er dog ikke altid den enkleste måde at løse opgaven, da der kan opstå kommunikationsproblemer. Men det er fuldt lovligt at bruge en udenlandsk maler, så længe firmaet er registreret som arbejdende i Danmark.

Prisen for en maler kan også afhænge af, hvor i landet man er. En tommelfingerregel for prisen for en maler er, at det er billigt, hvis timeprisen ligger omkring 250 kr. i timen alt inklusive. Det kan dog fås billigere, hvis man kigger sig lidt omkring eller er heldig at finde en maler, der ikke har en fyldt ordrebog.

Malertilbud.dk ©