Hjælp til brugere

Generelt

Efter du har beskrevet og oprettet din opgave, kan firmaerne byde på opgaven igennem hjemmesiden, og vi udsender en e-mail og sms hver gang du modtager et bud eller en besked.

Først og fremmest er det gratis og uforpligtende, og du sparer du tid, da du slipper for selv at ringe rundt til forskellige malere for at hente priser.

Spar penge: Når du indlægger en opgave, vil flere malerfirmaer konkurrere om den, og konkurrencesituationen gør, at firmaerne giver deres absolut bedste pris på opgaven.

Bedømmelser: Du kan gennemlæse kundebedømmelser af alle malere som byder. Bedømmelserne er afgivet af andre brugere af Malertilbud.dk, og derved kan du basere dit valg på andre kunders erfaring med den pågældende maler.

Malertilbud.dk har eksisteret siden 2004, og er en gratis og uforpligtende service til dig, der ønsker at indhente priser fra flere malere uden det store besvær. Efter du har oprettet din opgave, kan malerfirmaerne læse din opgavebeskrivelse, og de kan byde ind på den gennem hjemmesiden. Det ergratis at bruge hjemmesiden, og alle tilbud eruforpligtende. Klik her for at læse om hvordan systemet fungerer i praksis.

Nej, det er gratis at bruge Malertilbud.dk

Din Opgave

Ja, log ind, og tryk på knappen ”Rediger opgave”. Herefter kan du ændre beskrivelsen mv.

Hvis du synes du har fået tilbud nok, kan du lukke opgaven.

Log ind med din email og password, og tryk på ”Luk Opgave”.

Log ind og fjern fluebenet i ”Modtag SMS”

Ja, du kan både tilføje billeder og andre typer firler. Du kan uploade .pdf .gif .jpeg .jpg .doc. Dvs PDF-filer, billede-filer og tekstdokumenter (f.eks Word)

Kommunikation med leverandører

Via hjemmesiden kan du skrive til malerne. Du kan også frigive dit telefonnummer til en given maler, ved at klikke på "Ring til mig"-knappen.

Valg af leverandør

Du bestemmer helt selv hvem du vil vælge. Vi anbefaler, at du træffer dit valg baseret på firmaets bedømmelser, som de har fået fra andre kunder på Malertilbud.dk. Bedømmelserne fungerer som uvildige referencer fra uafhængige tredjeparter.

På det den enkelte malers informationsside, kan du også se oplysninger om malerfirmaets forsikringsforhold, eventuelle medlemskaber i brancheforeninger, og meget mere.

Nej, alle tilbud og henvendelser er uforpligtende.

Når du er logget ind kan du se en liste over de malere som har budt på din opgave. Klik på ”HYR FIRMA” ud for den maler du vil vælge.

Bedømmelser

Bemærk, du kan ikke bedømme maleren, hvis du ikke har valgt ham til opgaven via hjemmesiden.

Log ind på din opgave, og klik på "Giv Feedback"

Ja. Såfremt omstændighederne har gjort at du har skiftet mening, tillader vi at du ændrer bedømmelsen. Skriv til os, så ændrer vi den.

Dine personlige oplysninger

Dit brugernavn er din e-mail adresse. Dit password kan systemet sende til dig, hvis du klikker på "Glemt password" på login-siden.

Ja, alle dine personlige oplysninger bliver krypteret og lagret på en privat server.

Malertilbud.dk ©