Hjælp til brugere

Din Opgave

Ja, log ind, og tryk på knappen ”Rediger opgave”. Herefter kan du ændre beskrivelsen mv.

Hvis du synes du har fået tilbud nok, kan du lukke opgaven.

Log ind med din email og password, og tryk på ”Luk Opgave”.

Log ind og fjern fluebenet i ”Modtag SMS”

Ja, du kan både tilføje billeder og andre typer firler. Du kan uploade .pdf .gif .jpeg .jpg .doc. Dvs PDF-filer, billede-filer og tekstdokumenter (f.eks Word)

Valg af leverandør

Hvis du ønsker at reklamere det udførte arbejde, skal du henvende dig direkte til firmaet. Selve udførelsen af opgaven er 100% et anliggende mellem dig og firmaet, og det er ligeledes firmaet som fakturerer dig. Malertilbud.dk kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle fejl og mangler.

Du bestemmer helt selv hvem du vil vælge. Vi anbefaler, at du træffer dit valg baseret på firmaets bedømmelser, som de har fået fra andre kunder på Malertilbud.dk. Bedømmelserne fungerer som uvildige referencer fra uafhængige tredjeparter.

På det den enkelte malers informationsside, kan du også se oplysninger om malerfirmaets forsikringsforhold, eventuelle medlemskaber i brancheforeninger, og meget mere.

Nej, alle tilbud og henvendelser er uforpligtende.

Når du er logget ind kan du se en liste over de malere som har budt på din opgave. Klik på ”VÆLG” ud for den maler du vil vælge.

Bedømmelser

Bemærk, du kan ikke bedømme maleren, hvis du ikke har valgt ham til opgaven via hjemmesiden.

Log ind på din opgave, og klik på "Bedøm"

Ja. Såfremt omstændighederne har gjort at du har skiftet mening, tillader vi at du ændrer bedømmelsen. Skriv til os, så ændrer vi den.

Dine personlige oplysninger

Dit brugernavn er din e-mail adresse. Dit password kan systemet sende til dig, hvis du klikker på "Glemt password" på login-siden.

Ja, alle dine personlige oplysninger bliver krypteret og lagret på en privat server.

Malertilbud.dk ©