Find en billig maler nær dig Indhent tilbud nu
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 300.065 andre danskere
Nyeste bedømmelser
Jacob skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Taastrup
for opgaven VVS Taastrup
De er super dygtige og kommer til tiden. Prisen var som vi aftalte og resultatet var som vi ønsket. Kan klart anbefale Jacob og hans team
Bjarke skrev en bedømmelse af DK Total Byg & E…
for opgaven Maler Tørring
for opgaven Maler Tørring
Vi er meget tilfreds med resultatet og dygtig flinke folk. Men kæmpe fejl at man giver en pris her som man ikke Kan udfører den til, der skal i lære snakke sammen med en der ved hvad der skal til at klare opgaven. I fik den alligevel, men kun fordi jeres mand her havde vi en god fornemmelse af. Normal ville jeg sige nej til et så forkert tilbud. Så det håber jeg i vil tage til jer.
Ann skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Vesterbro
for opgaven VVS Vesterbro
BENYT PÅ INGEN MÅDER DENNE MAND, MEDMINDRE DU VIL HAVE ONDT I MAVEN OG ET MASSE DÅRLIGT VVS ARBEJDE!!! Listen er lang med ting jeg ville ønske vi kunne få ændret nu efter jeg benyttede Jacob Bach og specielt efter vi har måtte få en anden vvs'er på vores opgaven. Alt vi har fået lavet af denne mand, har enten stået og dryppet, eller blevet smadret. Disse ting inkludere toilettet, radiator, vandhane, rør i kælderen og vores rør i køkkenet som har dryppet. Desuden har han totalt smadret vores vaskeskab og væg bag opvaskeren med en skide bajonetsav. Han var nær ved at ødelægge en ledning, så strømmen i lejligheden gik, men det passer vel meget godt sammen med at han også bare ødelægger nymalede hjørner og efterlader et kæmpe rod. Han har byttet rundt på vores varmt og kolde vand i køkkenet og af det så ladet vores varme vand løbe til opvaskeren og vaskemaskinen, undskyld mig men hvilken vvs'er kan ikke kende forskel på det. Det er meget basal viden for en såkaldt "vvs'er". Han har sat vores blandingsbatteri skævt på bruseren og lavet en masse ridser i en ellers dyr bruser. Og hvad så med de ting vi ikke kan komme til som vores ventilation oppe under loftet og afløbet på badeværelset. Dét er det giver mig ondt i maven over at vide, tingene kan stå og dryppe og vi får en kæmpe vandskade. Jeg ville ønske vi aldrig havde mødt denne mand, så benyt jer ikke af ham.
Rasmus skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Hillerød
for opgaven Maler Hillerød
DE FÆRDIGGJORDE ALDRIG OPGAVEN ! Det startede meget godt. Det meste af opgaven blev klaret fint. Der var dog et værelse hvor de forsøgte at springe over hvor gærdet var lavest og fuldspartlede uden på tapetet. Det resulterede i at de forsøgte at aflevere et rum hvor tapetet nogle steder boblede ud og hvor der andre steder ikke var blevet slebet og spartlet færdigt, så den malede overflade er hullet og ujævn. De kunne godt se at det ikke var helt som vi havde aftalt og lovede at komme og lave værelset om. De brændte os dog af på det aftalte tidspunkt. Nu svarer de hverken telefonopkald, SMS'er eller telefonsvarerbeskeder. Har forgæves forsøgt at få dem i tale i mange uger... Jeg vil ikke anbefale Stige Malere til andre!
Hanne skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Lille Skensved
for opgaven Maler Lille Skensved
Ja vi er meget tilfredse.
Maria skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Montering af lydisol…
for opgaven Montering af lydisol…
Resultatet blev super godt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Gulvafslibning
nr 1 i kategorien Gulvafslib…
9.8
nr 1 i kategorien Maler
nr 1 i kategorien Maler
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Malertilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Billig maler

Er du på udkig efter en billig maler? Så brug vores portal til let og hurtigt at komme i kontakt med billige malere i dit nærområde. Ved at indtaste din opgave på sitet, vil du modtage online priser, som du kan sammenligne. Helt gratis og uforpligtende.

Priser fra billig maler

En billig maler er kun få museklik væk. På sitet her kan du sammenligne priser fra billige malere, og du kan booke maleren direkte via systemet. De fleste mennesker vil gerne have lavet tingene billigt. Men husk, at pris og kvalitet ofte hænger sammen, så det er ikke sikkert, at det altid er klogt blot at tage den billigste. Derfor kan du læse bedømmelser og anbefalinger fra andre brugere af sitet, som kan hjælpe dig med at træffe dit valg. Disse bedømmelser fungerer som referencer, og ofte er der også vedhæftet billeder til bedømmelsen.

En billig maler kan dog i mange tilfælde, lave arbejdet lige så godt som en dyr. Ofte vil man gå ned i pris, hvis man f.eks ikke har fyldt ordrebogen nok. Det resulterer selvfølgelig i bedre priser til kunden.

Men hvad tager en billig maler så?

  • Under 200 i timen må ses som en billig maler
  • Under 150 i timen må ses som en meget billig maler
  • Over 400 i timen må ses som en dyr maler

Fast priser fra billig maler

Nogle malerfirmaer, kan lave faste priser uden at have set opgaven. Det er naturligvis kun i standardiserede lejligheder, og det vil altid være med en hvis forbehold, indtil arbejdet er besigtiget. En standard fast pris kunne være på en to- eller tre-værelses lejlighed, som er afryddet og klar til at blive malet. Husk at spørge maleren, om prisen bliver billigere hvis du selv sørger for at alt er fjernet, så han kan gå i gang uden at skulle flytte rundt på ting.

Brug hjemmesiden, det tager ikke mere end to minutter at finde en billig maler. Bemærk at servicen ikke koster en krone (du afregner direkte med maleren), og vi prøver altid af skaffe dig det billigst mulige tilbud, samtidig med at kvaliteten skal være helt i top. Husk også, at du har mulighed for at bedømme din billige maler, efter han har udført opgaven.

Malertilbud.dk ©